Bronzen beelden van Els Slot.

 

De beelden en sculpturen die Els maakt zijn vaak geabstraheerd figuratief en soms abstract.

Door de ronde vormen, de gladde afwerking en levendige patina krijgen de beelden een warme uitstraling en een hoog aaibaarheids-gehalte. De warme bronzen beelden zijn soms ritmisch maar vaak verstild. Haar beelden willen niet alleen gezien worden, maar vragen vooral om aangeraakt te worden.

 

De bronzen beelden worden gegoten in een oplage van ten minste 1 en maximaal 8 stuks.

Op de site ziet U bij het beeld van Uw keuze wat de oplage voor dat beeld is.

Het brons dat voor de beelden wordt gebruikt is van hoge kwaliteit.

De beelden zijn gesigneerd in het brons

 

Els werkt veel met een levendige patina (kleur afwerking). Voor de toeschouwer ontstaat zo een boeiend en levendig beeld en kleurenspel.

Spreekt een beeld U aan maar ziet U het liever in een ander kleur, neemt U dan even contact op met Els. Vaak is afwerking in een andere kleur mogelijk. Ook is het vaak mogelijk het beeld hoog glanzend gepolijst te leveren. Heeft U wensen betreffende de sokkel van het beeld, zie bij sokkels.

 

Indien U een beeld wenst voor een speciale gelegenheid, dan denkt Els graag met U mee over vorm en inhoud. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschenk voor huwelijk of jubilea, Uw tuinbeeld, een relatie geschenk of een gedenkbeeld. Uw speciale wensen wat betreft ontwerp, vorm en formaat kunnen door middel van een opdracht worden gerealiseerd.